Услуги

Правила за ползване на нашите услуги

1. Обажданията да се извършват само в делнични дни в рамките на работния ден
от 9 до 17 часа.
2. Бъдете учтиви.
3. Имайте търпение ще опитаме да обърнем необходимото внимание на всеки
един клиент в най-кратък срок от запитването му.
4. Запишете си час.

Пиши ни сега!

Попитай ни

  Прочетете за всички услуги, които предлагаме!

  Изберете една от тях

  Консултация

  Консултацията се прави с цел по-добра комуникация с вас. Ако имате въпроси относно продуктите, начина им на използване, както и методите на прилагане може да се свържете с нас на посочените контакти. По наша преценка ще ви свържем с агронома на фирмата за по- деликатните въпроси. Ако имате въпроси относно отглеждането, вредителите и проблеми от всякакво естество, ние като екип ще бъдем готови да ви помогнем.

  Програма за торене

  Изготвя се на базата на данни предоставени от клиента под формата на почвен анализ, ако е направен такъв, както и информация за културата, която отглежда. Програмата ще се изготви в табличен вид и ще се изпраща по електронен път. Тези от вас, които нямат достъп до интернет, компютри, смартфон и т.н. ще ги получавате по еконт с наложен платеж.

  В програмата ще бъдат включени следните данни:

  ●  наименование на тора;

  ●  концентрация на работния разтвор;

  ●  срокове за прилагане;

  ●  фаза на развитие на културите;

  ●  метод на прилагане;

  Тези данни ще бъдат съобразени с нуждите от хранителни вещества през вегетационния период, като ще се работи персонално за всеки клиент според случая и културата, която отглежда.

  Програма за пръскане

  Всеки клиент може да поръча при нас тази програма, която ще бъде съобразена с културата на отглеждане, вредителите и предходните ви пръскания. При изготвянето й се взима предвид това кои са вашите вредители. Ако не може да ги разпознаете сами, ние ще ви съдействаме заедно с агронома в екипа ни в това отношение.

  Можем да бъдем максимално полезни и обективни, но ще ни е необходима информация с кои продукти сте пръскали до момента на запитването, за предходната година или за няколко години назад. Може да ни предоставите растителни дневници, ако си водите такива.

  При избора на продукти за растителна защита ние ще се съобразим с редица важни показатели. Програмите ни за пръскане също ще са изготвени в табличен вид.

  В таблицата ще бъдат включени следните данни:

  ●  наименование на продукта;

  ●  вредител;

  ●  срок за пръскане;

  ●  правилно извършване и време;

  ●  мерки за безопасност, ако са необходими;

  ●  концентрация на работния разтвор;

  ●  карантинен срок;

  Тези от вас, които нямат достъп до интернет или компютри, смартфони и т.н. ще получат готовата информация по еконт с наложен платеж.