За нас (удостоверения и разрешителни)

Защо да изберете нас?

Ние сме Био Ком 2015 ЕООД!

Създадени през 2012 година.

Основната ни дейност е производството на сух и течен органичен тор от червени калифорнийски червеи.
В началото създадохме лумбрико фермата за лични нужди. Впоследствие след много наблюдения установихме действието и ползите за растенията, и почвата от нашите торове.
Това ни принуди да увеличим нашето производство.
Всяка следваща година правихме подобрения, които бяха вдъхновени от съветите и споделения опит на наши колеги в чужбина, с които имаме съвместни проекти в различни сфери на земеделието.
Когато продукта стана факт го доставяхме на производители и собственици на малки градини за опити. Целта на доставяните мостри и количества от Био Ком Универсал беше да получим обратна връзка от производителите, какъв ефект наблюдават при използването му при различните видове култури.
Името на нашият продукт не е случайно, защото може да се използва за всички зеленчукови, овощни култури,етерично - маслени, цветя и декоративна растителност. Опити бяха направени и от земеделски производители в сферата на зърнопроизводството при различните видове зърнено-житни култури. Нашият течен концентрат се представи отлично.
Нашата фирма, както и предприятието разполагат със съвременна и модерна техника. Избрахме посоката ни да бъде създаването на екологични продукти с цел по-добрата и чиста от пестициди храна и опазването на околната среда, подобряването на почвата, както и опазването на водите и пчелите.
Ние насърчаваме природното отглеждане на плодове, зеленчуци и други земеделски култури.
За нас здравословната храна е приоритет за по-доброто здраве на нашите клиенти, които го използват в градините и нивите си. Приоритет е и опазването на пчелите.
Скоро желаем да разработим проект за биологични продукти за растителна защита. Тези препарати ще са безопасни за вас , вашите семейства и пчелите- помощници, без които голяма част от земеделските култури не могат да формират плод!
Направени са лабораторни изследвания, които доказват абсолютната безопасност на нашия продукт.
Органичните торове от червени калифорнийски червеи, които ние произвеждаме за вас са много добър помощник във вашето производство и във Вашата градина!
Те съдържат необходимите макро и микро елементи за растежа и развитието на Вашите култури. Подобряват състоянието на Вашата почва. Подпомагат обеззаразяването на почвата,по-бързото разпадане и детоксикацията на остатъчни пестициди в почвата.
Освен в земеделието нашите продукти са ефективни и в озеленяването. Подходходящи са за цветопроизводството, където подобряват цъфтежа и цялостното състояние на растенията. Много добри резултати са установени при торенето на райграс с нашия течен концентрат разреден в подходящите дози.
Нашият екип разполага и с агроном, който също като нас подкрепя екологично чистото производство. Тя ще ви помага при въпроси относно ползването на нашите продукти. Тя ще ви подготвя програми за торене и пръскане при интерес от ваша страна. Ние разчитаме на нея и сме сигурни, че ще ви помогне с удоволствие!
Вярваме, че заедно можем да работим за едно по-добро бъдеще в земеделието! Нашите червеичета са готови неуморно да се трудят с нас за доволни, здрави и щастливи хора!
Бъдете част от промяната! Нека не сме само наблюдатели на случващото се с пчелите. Нека не сме само свидетели на деградацията на почвата. Храната вече изгуби вкуса си!
Нека променяме всичко това заедно!
Очакваме ви!
Екипът ни ви приветства с "Добре дошли в приключението БИО КОМ!

600

Доволни клиенти

3000

Изпратени колета

600

Консултации

250

Други услуги